söndag 2 augusti 2009

Lugnt för ett tag

För 2 timmar sedan vinkade jag av Christina som skall fara tillbaka till Danmark igen. Vi har haft en trevlig helg tillsammans. Det är roligt att lära känna nya bekantskaper. Och redan om några veckor kanske de kommer och hälsar på igen när de skall fara till Klimpfjäll.

Har också haft besök av B Zazzaz matte och husse som hade vägarna förbi oss, vi kikade på valparna och fikade lite. Alltid trevligt att få besök av sina valpar:-)

Och nu skall jag fixa lite mat till oss och sedan kommer det blivande valpintressenter på besök hela eftermiddagen. Kanske måste baka lite till för här försvinner fikabrödet raskt... undrar hur jag kommer att se ut efter min semester!! ohh.... tror löpträningen måste sättas som prio 1!

Jag skall också få tid till att fota guldklimparna ikväll, för jag gissar att ni vill se lite bilder??

Återkommer senare:-

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaaaa!! Jag vill se bilder, och du är välkommen att hänga med på löptur när du vill :-)

Kram Michelle