torsdag 27 augusti 2009

Lång dag

En lång dag har blivit till ända och Meja sitter och kikar på Ronja Rövardotter och själv kikar jag runt på nätet lite. De blir de vanliga hundsidorna, hemnet, hästnet, & Blocket. Inga sensationer men en sak fick mig att le lite extra idag. En utav våra uppfödare på Gordonsetter har fått en 1:a premie på sin tik i Ak som gjorde att hennes egenuppfödde tik blev SUCH! Det måste vara en härlig känsla:-) Roligt när man lägger ned så mycket tid, 1:an ramlar ju inte direkt ned per post. Man blir liksom lite taggad att ficka 1:orna på mina tjejer, då får vi också två champions.

Har också spenderat två timmar på banken idag, har lagt om lånen på huset och gått igenom lite om pensionen. Känns så långt dit men det är ändå viktigt. Valet du gör nu visar ju sig senare. Vem vill leva som en fattig pensionär? Inte jag i alla fall. Självklart kan man ju inte spara hur mycket som helst för det är ju inte ens säkert att man blir en pensionär...

Annars har vi varit hemma och pysslat, och lekt med valparna. Min arbetskollega och vän var och hälsade på mig. Glömde säga till henne att ha stövlar:-) Lågskor och bara vrister, ja då sker ingång i valphagen på egen risk! Vassa små tänder som borrar sig in i vristerna - AJ!

Bjuder på lite foton som jag vet är efterlängtade:- Har även uppdaterat min hemsida idag med ny rapport från Jocke och lite nya bilder i valparnas galleri.

Inte lätt att gå i valphagen när man blir attackerad!Gott med märgben:-

Min tröja var vääääldigt populär idag:-


Snygg min va?

Ja, det här har varit en fin buske... tur att det är en perenn!

Inga kommentarer: