torsdag 13 augusti 2009

Kväller igen

Ännu en dag är slut och det är kväller. Meja försöker att somna men tycker det är jobbigt med alla myggbett. Vi är ju ute tillsammans med valparna på kvällskvisten och nu är det fullt med mygg överallt. Kan inte förtstå vad de kommer ifrån, har aldrig haft så mycket mygg någongång.

Valparna har varit ute mycket idag så sista svängen när de hade fått mat stod de vid grinden och ville in. Väl inne så somnade de på studs, sötisarna:-)

Kan inte fatta att det är mindre än tre veckor kvar innan de blir 8 veckor. Tiden har gått så fort men jag vet att alla valpar kommer att komma till världens bästa hem. Känns verkligen som om vi har fått hur bra valpköpare som helst, verkligen en uppfödares dröm. En del tror till och med att de "väntar barn" för all planering som skall till. Glad blir man i skälen i alla fall:-)) Alla valpar utom en tik kommer att stanna i Dalarna och kommer hamna i det vackra Skåne. Det innebär ju att vi får se de flesta ofta och ha en nära kontakt.

Men nu skall jag äntligen slå mig till ro i soffan och kika på en hyrfilm. Idag blir det Wallander - Kuriren. Gillar dessa filmer, hoppas bara jag orkar hålla ögonen öppna:- Här kommer ett ögongodis till er:- Kram & Gó Natt!


De gamla postbackarna är favvoplatsen
- alla skall vara där!

Inga kommentarer: