lördag 29 augusti 2009

Klippt

Klippte mig en hel del igår, känns lite konstigt men va fan det växer ut... om man vill. Luggen är superkort och jag har säkert klippt upp håret ca 10 cm! Hela håret är också uppklippt så det blev lite skillnad. Roligt med lite förändring! Min frissa tyckte det var jättekul, -Åh, får jag göra som jag vill Jane?, sa hon innan hon satte igång. Och det fick hon, nästan. Har ju klippt mig hos henne i många, många år så jag vet vad hon gillar. Får se om jag bjuder på något kort framöver.. om jag törs:-)) Jocke tyckte i all fall att det blev bra!

Skall hoppa in i duschen snart och göra mig iordning så jag och Meja kan hitta på något på förmiddagen när pappa sover efter nattskiftet. Är också bjuden på mat på eftermiddagen hos ett par goda vänner, skall bli trevligt. Inte varje dag man blir bortskämd med mat!

Ha en skön lördag!

3 kommentarer:

Sara sa...

VILL SE NYA FRILLAN,,ALLT PASSAR EN SKÖNHET .. PUSSA VALPARNA , HON ÄR JU SÅ SÖÖT DEN LILA TIKEN .
KRAM

Sara sa...

VILL SE NYA FRILLAN, ALLT PASSAR EN SKÖNHET :)
PUSSA VALPARNA , EXTRA PÅ LILA TIKEN , HON HAR ETT GUDOMLIGT HUVUD.
KRAM *S*

Jane Hagström sa...

Tack för det kompis! Jepp, ska se till att det kommer ett kort.. snart..