söndag 23 augusti 2009

Ikea

Hade en bra dag på IKEA med min mor och Meja igår och jag fick handlat det jag ville och liiiite till. Inhandlade ett skrivbord till Meja, en läslampa att ha på skrivbordet, en stol, papperskorg, ritpapper, lådhurts, och gardintyg som jag skall sy gardiner av till hennes rum. Det blev jättefint, och Meja kände sig stor. Tänk, ett eget stort skrivbord med lampa! Själv handlade jag bara en hängare som jag skall ha i källartrappen att hänga hundtillbehör på och en skärbräda.

Sedan hann inte vi mer än komma hem föränn vi fick besök från Christina och John som har kennel Aeblevangens kennel i Danmark. Vi bjöd på tacos efter deras långa resa och talade hund, såklart. De har också med sig sina hundar, hela 5 stycken. De lånade hundgården och när de var ute där förde de ett sådant fasligt liv ett tag så John gick och tittade. Då hade vår grannen stått på andra sidan och talat med dem. Min tanke var nog att han var lite orolig om vi hade skaffat 5 till!!?? Så med alla hundar har vi just nu hela 13 settrar på gården!

Såklart hann vi också med att kika in valparna. Christina som har sett dem tidigare tyckte att de hade blivit jättefina:-) (Men vem tycker inte det om 6 veckors valpar?)
De åker vidare nu vid 10 tiden, för att hinna upp till fjälls innan det blir försent. Sedan kommer de tillbaka på fredag igen när de far hemöver.

Roligt är det när man får gäster som uppskattar ens service! kul, kul:-)

Inga kommentarer: