söndag 23 augusti 2009

Härlig dag

Har haft en härlig dag här hemma med sol och värme. Har dock varit supertrött idag och gått och drömt om att få lägga sig att sova middag... men det är drömmar. Här finns massor att pyssla med, det går i ett.
Christina & John åkte vidare på sin resa vid 10 tiden och efter det fick jag en strävhårsvorsteh som jag skulle trimma. Men hade jag inte semester, tänker ni då? Jo, men jag ställde upp för en god vän som ville ha hjälp. Hunden blev jättefin och jag fick ont i fingrarna.... Brukar bli lite öm när jag inte trimmat på ett tag.


Christina & John med sina 5 hundar.Senare mot kvällningen kom våra vänner som skall ha en hund för att kika ut sin lilla gosse, vi fikade lite och hade en skön stund på altanen. Alltid lika trevligt att ses:- Valparna har varit ute sedan kl. 06:00 idag och är i skrivande stund ute ännu. De leker och jagar varandra hela dagarna och trivs bra ute. Men krafterna tryter och de somnar varsomhelst ibland även fast det inte ser så bekvämt ut, de är sååå söta:-

Är man trötter så är man:-))Inga kommentarer: