måndag 31 augusti 2009

Här är vi!

Äntligen min vänner får ni se bilderna vi tog häromdagen. Har så mycket att göra att tiden bara flyger iväg, har liksom inte haft tid. Och nu, nu har valparna äntligen somnat... phu..

Veterinärbesiktningen gick jättebra. Bilresan till Ludvika gick super. De gnällde i 5 minuter sedan sov de hela vägen. Även efter besiktningen sov de ända tills vi kom tillbaka in på gården. Känns tryggt tycker jag. Visst är det lite jobbigt för dem mentalt att göra något alldeles nytt så att de blir trötta är inte så konstigt. Maria som veterinären hette tyckte i alla fall att valparna var jättefina:- Hon tyckte också att det var extra roligt att det var en kull gordonsettervalpar, för det är inte så vanligt sa hon. Så ikväll är det sista natten med gänget, Adilla och Frosti flyttar i morgon eftermiddag, en skall till Orsa och en till Falun. Resten av valparna åker på torsdag och lördag.

Här kommer bliderna på sötisarna:-


Glavaris Call Me Adilla


Glavaris Call Me Dimmalimm


Glavaris Call Me Kolbrá


Glavaris Call Me Píka Askadottír

Glavaris Call Me Dalvar


Glavaris Call Me Frostí

Har inte tid att ta betydelserna på namnen nu, Meja väntar och jag har lovat att läsa en bok! Hoppas att ni har överseende:-))

1 kommentar:

Sara sa...

ÅH , ÄR DET MIN FAVVOTJEJ SOM SKA STANNA HOS ER ??
DE ÄR JÄTTEFINA ALLIHOP , ÖNSKAR DEM ALL LYCKA I SINA NYA HEM ..