fredag 28 augusti 2009

Förändring

Idag har jag tid till frissan för lite klippning. Skall bli skönt att få förnya sig lite. Tror faktiskt att jag skall klippa mig ganska mycket, kan vara skönt att få lite förändring. Vi får se vad det blir:-

Annars händer det inte så mycket här idag, annat än att våra Danska vänner kommer på besök igen efter deras tur i fjällen. De sover över så slipper de sova på hotell. Skall också passa på att storhandla lite så att jag har lite mat hemma för just nu är det nada. Sitter och längtar efter nybakta frallor och gott kaffe. Ja, till och med kaffet är slut... illa illa. Men igår kvälls var Meja så himla trött så jag ville inte dra iväg henne på affären.

Fick också ett trevligt telefonsamtal igår kvälls av en Gordonsetterkollega, han hade något roligt att berätta! Mer om det tar jag sen... blir ni nyfikna nu?

Inga kommentarer: