fredag 21 augusti 2009

Besök

Valparna är ute, maten i blöt, de stora har ätit och jag sitter och väntar på att Meja skall vakna. hon ligger och sover i vårt sovrum så jag vill inte gå dit och byta om, då vaknar hon ju. Och efter hennes dag igår behöver hon nog sova lite. Det var en stor dag för henne igår. Meja kan cykla utan stödhjul!!! -Gissa en som var lycklig?? Och en pappa som var superförvånad. -Åh, det kanske är en cyklist i henne, sa Jocke lite hoppfull och log. För er som inte vet har Jocke tävlat i cykel i sin ungdoms dagar och var faktiskt duktig!

En annan sak som händer ikväll är att Meja skall få ha en sovkompis här hemma. Hon är så förväntansfull och har tjatat om detta hela veckan -Mamma, då skall vi titta på Emil och äta pocemon (popcorn) och Tilda (som hennes kompis heter) skall sova i min säng med mig!! Tänk vilken känsla va?

Meja myser med valparna:-

Även i morgon får vi Danmarksbesök igen. Det är Christina med make som kommer (hon som var på trimkurs hos mig) de skall till fjällen och vandra tillsammans med hundarna i Klimpfjäll och då passerar de oss. De hade bokat övernattning i Mora från början men tyckte det var bättre de sov hos oss. Även på hemvägen hade de bokat övernattning fast i Borlänge av alla ställen! Men såklart får de stanna här, nästa gång kanske vi behöver övernattning hos dem:-)

Nej, nu skall jag sticka till affären snart för om ca en timme kommer en god vän till mig och vi skall äta en härlig frukost med nybakta frallor:- MUMS!

Inga kommentarer: