torsdag 30 juli 2009

zzznark

Telefonen är tyst och jag kan väl inte påstå att jag har jättemycket att göra på jobbet. De här veckorna som har gått har man mest sett till att få tiden att gå. Sitter nu på "lagret" och väntar på att klockan skall bli 15:00 så jag kan åka och lämna mina paket till vårt transportbolag.(I normala fall när det är "högsäsong" kommer de och hämtar våra paket).

Men hade lite tur på jobbet i förmiddags. Fick en superskön Scen Tao massage med varma lavastenar. Mina terapeuter på jobbet skulle ha en genomgång och jag fick ha turen att ligga modell. Om jag funderade? Nej, tok, vem tackar nej till en skön behandling på jobbtid! Borde faktiskt var lite duktigare att boka in lite behandlingar, det är ju så skönt.. när man väl kommer till kritan.

Men, nu har jag bara 3 arbetsdagar kvar så har jag semester!!! I hela 4 veckor!!! Jobbar i morgon och måndag & tisdag nästa vecka... Skall bli så skönt med lite ledigt, att verkligen kunna känna att jag har tid för mina valpar och trevligt folk som kikar förbi med jämna mellanrum. Självklart skall det också bli roligt att få umgås med min Meja moj också.

Nej, nu skall jag fara vidare! Tjing på er!

Inga kommentarer: