måndag 6 juli 2009

Väntan...

Än är det lugnt, inga valpar på G de närmsta timmarna i alla fall. Hon låg dock gått lite lägre på tempen i går kvälls och nu, så det närmar sig nog snart. Skall ge dem lite mat snart så då får vi se om hon e sugen eller inte. Trökade igår med maten, aptiten var inte på topp. Men det är klart är man så tjock så får ju inte maten plats!

Skall bli så spännande, jag är så nyfiken på vad det är för små liv som skall komma ut. Och jag gissar att ni också är det? Speciellt ni som väntar på valp...

Skall åka till jobbet snart, så får vi se om Jocke ringer till mig för att jag måste komma hem...spännande skall det i all fall bli:-

Ha en skön måndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh vad spännande! Jag är också jättenyfiken!

Kram Michelle

Nna K sa...

Hoppas allt går bra med valpningen. Grattis till fint utställningsresultat i Norge!