fredag 17 juli 2009

Underbara vänner

När jag kom idag från Jobbet hade vi besök av en goda vänner, Thomas med familj. De hade med sig hur mycket hästprylar till Meja som helst!!! (prylar som hans dotter har haft) Thomas har frågat mig förut om Meja behöver något och vad hon drar för storlek. Tanken var väl att han skulle komma med någon hjälm eller så..åtminstone vad jag trodde:-)) Men hemma innanför dörren låg det flera hjälmar, skor, ridbyxor, chaps, jackor, ryktsaker, västar och lite annat smått och gott. Meja fick också ett paket med två par fina hästtröjor, badhanduk med hästmotiv -såklart!, och en dvd.

Ja, vad säger man? Tack, tack, tack så hemskt mycket!!! Man blir så glad ända in i hjärtat! Nu är Meja redo att bli hästtjej! Och jag kan säga att det var en tjej som var superstolt!!!

Även Marica och hennes familj var förbi en stund. Vi beskådade underverken, och käkade lite kvällsmat - pizza! Inte så bra för figuren, men ibland får man unna sig lite:-) De hade tagit med sig en jättefin ros i kruka till oss:-) Tack! Jag lovar att försöka få den att överleva... Saken är den att jag tycker rosor är jättesvåra att sköta oftast så dör de av någon konstig anledning... - någon som har tips hur man gör? För de är ju sååå vackra:-)Riktiga vänner är underbart att ha,
man blir så glá trall la la la la.
Att bara ses och prata strunt är inte alls dumt.

Hjärtat ler och man vill bara ha mer,
av vänskap var dag, ger ett gott välbehag!

Tack för att ni finns:-

1 kommentar:

Anonym sa...

TACK, själva det är alltid lika trevligt att komma hem till er och tiden bara flyger i väg......
Det var kul att se de små. Kram Marica