tisdag 7 juli 2009

Sjukhus Vs Valpning

Här far känslorna omkring må ni tro! Meja skall åka till Falu Lasarett med sitt svullna öga och jag hjälper Aska med valpning i min ensamhet:-( Jag var ned till distriktan idag med Meja och de tittade på henne och gav cortison och Tavegyl mot klåda) De kunde inte gissa annat än att hon har fått en allergisk reaktion. Men när Aska sätter igång och valpar precis när jag hunnit hem från jobbet, ringer de från sjukan och vill att Meja skall komma igen... Jocke åker ned och jag stannar med Aska... Och när jag är mitt upp i en valp som skall komma ringer Jocke och säger att de vill ta Meja till Falu Lasarett!!!! Är inte detta typisk!!!!???

Hursom så får vi hoppas att det blir bra med min kära Meja och att Aska fortsätter valpningen... 3 små sötisar har tittat ut:))))

Fortsättning följer från en känsloladdad Jane

Inga kommentarer: