tisdag 7 juli 2009

Phu...

Jisses Amalia, vilken dag! Det började redan i morse för jag var tvungen att ta med Meja till Vårdcentralen med hennes svullna öga. Vi var där i en timme! En väldigt viktig timme då som jag hade kunnat spendera på jobbet istället. Men, men det är bara att gilla läget... Stressigt som 17 men jag hann det jag skulle, med 20 minuters marginal innan första valpen föddes! Och under tiden jag hade varit och jobbat hade de ringt från VC och ville att Meja skulle komma igen för de ville titta en gång till på hennes svullnad.

Så när jag kilade in genom dörren efter jobbet far Jocke ned med henne medans jag hjälper och stöttar Aska som har ont. Hungrig som bara den köpte Jocke & Meja med sig kebab när de for ifrån VC som vi åt på stående fot innan de drog till Falu Lasarett för att träffa doktorn på "ögon"!!! Typiskst va? Allt händer på samma gång. Men det är klart, huvudsaken är att det löser sig i slutändan. Och Meja är mycket bättre nu. (Antagligen har hon fått någon reaktion på något som ev. har stuckit henne ute)

Medans de var borta fick jag och Aska "leka" bb själva:- 6 små Glavaris vovvar har kommit till världen och allt har verkligen gått jättebra. Aska har varit så duktig:-) Lugnet i lådan äntligen infunnit sig och jag är helt slut. Sitter just nu och njuter av att se Aska sköta om de små. Hon har fått mat och varit ute. Skall bli skönt att sova en stund nu....Valpningen pågår.. här har 4 st kommit till världen:-

Aska njuter av lite mat när det hela är över

Söta små GLavaRis bäbisar:-)

Aska pysslar om sina små efter en regnig rastning ute

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till de små!!!!/Stefan

Anonym sa...

Oj vad söta de är fast de är så små! Vi ser massor framemot att träffa dom om fyra veckor :)!
Krama Aska från oss!

Vi hörs snart!
Kari och Björn

Nina K sa...

Grattis till valparna och vad skönt att det gick bra! Hoppas Meijas öga är bättre oxå!