fredag 3 juli 2009

Norge

Tidigt i morgon bitti far jag och Darling till Norgeutställning. Det är Norska Gordonsetterklubben som har deras gordonspecial. Det är rekord många GS med i år, hela 80 hundar varav 8 är valpar, 28 hanhundar och 42 tikar. Domare för dagen är Svein Nordang som vi hade på vår utställning i Orsa.

Har väl inte så jättestora förhoppningar på morgondagen. Det är många fina tikar i Norge, så jag är glad om hon får fin kritik och sköter sig som hon ska. Domaren gav ju Darling fin kritik i Orsa så jag får väl hoppas att han tycker lika denna gången också:- Men hur som helst skall det bli roligt i alla fall. Jag hoppas att jag kommer iväg, för vem vet Aska kanske sätter igång med valpning och då stannar jag hemma. Jocke är inte så pigg på att vara själv, vilket jag kan förstå! Men lite koll har jag med tempen, och enligt den så är det inte dags nu. Hon får gott ta och vänta liiiite till.

Så mina vänner, håll tummarna för oss i morgon!

KRAM

1 kommentar:

Nina K sa...

Håller alla tummar jag har för er alla!