tisdag 28 juli 2009

Matfråga

Den eviga matfrågan.. vad skall vi äta ikväll?? Tänk att det alltid skall vara så svårt att veta vad man skall äta. Ibland önskar jag att man bara kunde knäppa med fingrarna så var maten fixad, fatta vad mycket tid man skulle spara. Fantasin är ju lika med noll. Just nu kokar jag lite pastaskruvar och Meja tjatar på mig "Mamma är pastan klar snart", -JA, svarar jag kan du hålla dig 11 minuter??? Helst skulle maten vara klar redan för 10 minuter sedan.... suck...

På tal om mat... mina kära små guldklimpar skall få sig lite köttfärs idag för första gången, det skall bli spännande:- Kan inte fatta att det har gått så fort, de är redan 3 veckor idag! Skall också bestämma namnen ikväll så jag kan skicka in registreringspapprerna. Har bara ett tiknamn kvar som jag skall komma på.

Nu är pastan klar och Meja kallar!

Inga kommentarer: