lördag 18 juli 2009

Många sysslor gjorda

Har varit så flitig idag, kanske beror det på att jag fick sova lite längre i morse?? Skönt var det i alla fall:-) Har gjort rent vår skinnsoffa som jag har tänkt att göra hur länge som helst. Tänk att det bara brukar stanna vid en tanke... Men nu så ser den helt ny ut och luktar fräscht. Har också farit omkring i hela huset och pysslat med massor av sådant man aldrig får tid till annars, men nu har jag gjort det mesta och sitter och väntar på våra vänner som skall komma och grilla med oss. Bäst att passa på när vädret är fint...

Har också en känsla att jag kommer få massor gjort här hemma nu när man inte kan fara iväg hur som helst när man har blivit med valpar. Mitt närmaste projekt är källaren som skall fixas till där badet kommer att vara. Det skall spacklas och målas.. kommer bli kanon!

Nej, måste jag avsluta innan våra gäster dyker upp! Ha en skön lördag!

Inga kommentarer: