lördag 11 juli 2009

Klafs mellan vattenpölar

Äntligen har jag blivit så bra i ryggen att jag kan börja på att springa lite igen. Blev så sugen på det när vi talade löpning med ett par kompisar som vi var och hälsade på under dagen. Funderade lite hur långt jag skulle tänkas orka att springa eftersom det var ett tag sedan jag sprang.... Sagt och gjort så bytte jag om och tog med mig Darling ut på 7.5:an. Kändes så bra i kroppen och jag sprang ca 6 km i kuperad terräng. Tog dock inte sista biten för jag var så himla blöt:- Det klafsade rejält i skorna varje gång jag satte ned foten i backen -klafs, klafs, klafs, klafs..... Gillar ju annars att springa när det regnar, men då behöver det inte spöregna! Skönt var det i alla fall med en varm dusch när jag kom hem.

Trodde faktiskt att jag "tappat" mer under den tiden jag varit dålig, men icke sa nicke. Kändes verkligen skitbra och nu vill jag ut och springa igen, snart snart:-

Väldigt blöta, men nöjda:-

Inga kommentarer: