fredag 31 juli 2009

Katastrof!!

Fy 17!!! Det har hänt en olycka nere i vår källare!! Sist jag var i "gamla" tvättstugan och spacklade i rummet där jag skall ha hundbadet, kom jag åt en skarvsladd som leder till vår stora frys som står i stora rummet. Jocke kommer ned i källaren idag under eftermiddagen och ser vatten överallt på golvet och en lukt som är grotesk!!!

Kabeln har lossnat från uttaget och hela frysen med allt innehåll har tinat!!! Alla våra apportfåglar, och matfåglarna som vi sköt för Aska i höstas... orrar, och ripor.. allt förstört..suck Även lite av vår vardagsmat är skrot.. har man inte att göra så får man...

Till saken hör också att jag skall ha trimkurs i helgen och just det ja, i källaren!!! Kanske får vi använda gasmask för att ens kunna vistas på trimmet... så himla typiskt. Men vi får hoppas att all odör pyser sin väg till i morgon.... Jocke har i alla fall farit på tippen med frysen.. den har satt sin sista potatis kan jag säga.

Så är det någon som skall säja en liten frys får ni gärna höra av er för nu måste jag se till att fylla upp den igen med fågel, tur att det är höst snart.......

Så typiskt också att jag blev av med all fågel nu när Darling behöver träna apportering... skit.. kanske någon som har lite apportfågel jag får köpa?

Inga kommentarer: