torsdag 2 juli 2009

Hot hot hot

Snacka om värme!!! Det är ju för härligt men det blir lite jobbigt att vara inomhus hela dagen i en gammal träkåk som är varm som bara den (jobbet). Drömmer mig bort för en sekund... tänk att ligga på en strand och softa. Ta sig ett dopp när man blir för varm.. knäcka en kall öl... hmmm underbart!

Var i all fall och simmade med Darling nu på kvällen, hittade ett nytt ställe - jättemysigt:-Men förbannat mycket mygg, biten lite här och där.. suck. Tror jag håller mig till älven där vi brukar vara så jag slipper bli knottrig av en massa bett. Varför finns de? de gör ju ingen nytta precis..

Aska har också badat idag, men i duschen. Så nu är hon fin och fräsch för att valpa! Vill ju inte att hon skall vara lortig när bäbisarna kommer, vem vill mysa med en skitig morsa?Jag & min älskade lilltjej!

Jajamen! "Tjocka Berta" kan springa än!

1 kommentar:

Isabelle sa...

Åh, sicka underbara bilder! Jag bara längtar efter den dagen då jag kan kasta dummies ut i vattnet till en vattenglad vovve för den jag har nu står mer och tittar och tycker att jag kan hämta den själv :-D När vi är på landet så har mina släktingar dock en curly och en lagotto som nästan slåss om vem som hinner först till utkastad dummie :-D
Härlig rund bebismage Aska har då! Ska bli spännande att se hur många som bor där inne :-)
Ha en skön helg!