tisdag 21 juli 2009

Höst?

Fick en känsla nu på morgonen när jag var ut med hundarna - Är det hösten som är på väg? Här har vi 14 grader och blåsigt, solen syns inte till och sommaren, ja den är borta. Tycker det är så tråkigt för Meja som har sommarledigt från dagis och även för Jocke som har sin andra semestervecka i trök väder... men det är så det är, antingen strålande sol så man håller på att förgås, eller ruggväder så man inte vill vara ute..

Men ikväll skall jag ta Meja med mig till stallet så hon får rida lite. En bekant till mig har en shettis som Meja får pyssla med, får bara hoppas att det inte regnar...

Nej, nu skall jag fixa mat till dogsen, Aska är hungrig! Väckte mig idag för hon ville ut och när hon kommit in sprang hon till köket direkt - MAT, matte!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fick samma känsla i går kväll när jag gick med Tellus och det låg gula löv på cykelvägen... Gula löv nu, det är ju fortfarande juli!!

Kram
Michelle

Anonym sa...

Jocke kan ju åka å hälsa på Amit där är det nog fint väder

Jane Hagström sa...

Ha ha, Jadu Stefan!! Så du ville inte sälja bilen till Amit? Skall hälsa Jocke det:-))