måndag 27 juli 2009

Galen lilltjej

Just nu sitter jag och lyssnar på min galna lilltjej som har ett hysteriskt utbrott. Det dög inte att ha en röd jacka på sig när hon skulle cykla med pappa en sväng. Då blev hon galen och gapade och gjorde en cirkus av det hela... då åkte hon in, med dunder och brak....

Och just nu sitter hon och skriker som en tok på sitt rum "jag tycker inte om er", "jag fryser" " ni är dumma" osv.... Ja, vad skall man säga? Det är inte speciellt roligt, det tar på krafterna kan jag säga men jag tänker inte ge mig. Hon får sitta på sitt rum tills hon har lugnat ner sig och ber om ursäkt för sitt beteende.

Jag tror att det är "5 års trotsen" som har slagit till, allt är fel, allt har fel färg, allt är äckligt, allt är dumt, allt är tråkigt... osv... men jag får hoppas att det går över för just nu så exploderar jag snart.... någon som har erfarenhet av trotsiga tjejer?

Tjing för så länge

Inga kommentarer: