torsdag 16 juli 2009

Dag 9

I morse var var valparna så himla gosiga. De var mätta och belåtna och väldigt trötta, så jag och Jocke passade på att väga dem och studera dem alla på lite närmare håll. Alla har ökat fint i vikt och utvecklas som de ska. De har till och med börjat fått lite morrhår - Sååå gulligt:-))Tog några bilder på en utav tjejerna när hon låg så sött avslappnad i min hand.

Hade verkligen svårt att slita mig ur valplådan i morse, kan verkligen sitta där hur länge som helst och bara beskåda underverken... längtar så in i nordens till jag får semester i hela 4 veckor!!! Då har jag hur mycket tid som helst att bara leka och ta hand om valparna, och såklart ge bästa service till er valpköpare... Har redan dragit igång bullbaket, står på jäsning nu...

Längtar:-))))

En av de söta tikarna:-

Inga kommentarer: