lördag 11 juli 2009

Dag 4

Valparna växer så det knakar. Tycker redan att de har blivit "stora". De ökar jättebra i vikt och ser välmående och fina ut. Aska är duktig och nu tycker hon det även är roligt att gå ut på sina kisspromenader. Tråkigt bara att det regnar så förbannat hela tiden, vore mycket bättre om det kunde vara lite torrt ute för nu måste jag torka, torka och torka innan jag släpper in henne till bäbisarna. Vill ju inte att hon skall lägga sig blöt i lådan:-

Sötingen somnade i skålen...

Idag har jag också hunnit träna lite hund mellan skurarna. Vi körde någon duva till Darling och lite dressyrträning med Lasse och Zigge (Valp från B-kullen). Zigge var jätteduktig, så det skall bli roligt att se honom i skogen i höst. Säsongen närmar sig med stormsteg så det gäller att skärpa upp dressyren lite.
Har också dragit igång konditionsträningen för Darling på allvar igen (Det får mig att påminna mig att jag också borde sätta igång nu när min rygg är bra, gha..) Men det var inte så kul när jag var ut sist.. Tog en cykeltur förbi skogen där jag brukar låta dem springa lite. Darling for iväg för några sekunder och kommer tillbaka helt lerig! Det var i alla fall vad jag trodde, men det var SKIT!!!! Åh, helvete vad det luktade.. funderade en stund hur jag skulle göra... men välte tillslut ikull henne i en djup vattenpöl och tvättade av det värsta. Darling tittade på mig som om jag vore tokig, men vad göra? Jag avskyr verkligen när de lägger sig i människoskit, det är det absolut värsta som finns. Behöver jag tillägga att hon fick ett bad när vi kom hem?

Dessa tokiga men underbara hundar! Vad vore livet utan dem?

Inga kommentarer: