torsdag 23 juli 2009

Dag 16

När jag kom hem ifrån jobbet idag gick jag raka vägen upp till mina guldklimpar och kikade in dem en stund. Och för första gången så ser jag små valpar som nu lyssnar på ljud:-)) De vaknade allihopa när jag kom och så traskade de runt i lådan och "hälsade" på varandra, även på mig:-)) Många sköna pussar fick jag.. åh, vad det är härligt!

Jag och Jocke försökte fota dem en och en idag och vi fick til några söta kort. Kan ju tillägga att det inte är så lätta att få dem att " sitta fint", dessutom var de ganska trötta så de fick hänga på min arm. Men söta är de i alla fall:-))Gäääääsp

Tik

Tik

Tik

Tik

Hane

Hane

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååå gud vad söta!=)
Vi åker bort en vecka nu men kommer gätte gärna och kollar på dom nästa helg om vi får?

Kram fam Andersson

Jane Hagström sa...

Klart att ni måste komma! Ni är alltid välkomna!!