lördag 25 juli 2009

Besök

Igår fick jag besök av en kurskompis (jaktlydnadsutbildningen, jag gick 2006) till mig från Göteborg. De landande här hemma tillsammans med hela familjen, en skara på 5 personer. Det är första gången vi ses efter att vi gått utbildningen, men varje dag så "talar" vi på FB. Kul är det i all fall att få besök. Här leker deras minsta Emelie 2.5 med Meja, de leker häst:-))

Så idag (lördag) skall vi åka till Aqua Nova och bada lite. Det skall bli skoj, men jag vet faktiskt inte om jag har något att sätta på mig... Jocke tyckte jag kunde hyra en badräkt!! Weee - snyggt:-)) Och då svarade jag honom - Skulle INTE tro det.... Men det kanske måste bli en vända till kupolen innan....

Min syster Jennie har också hakat på bloggtrenden, kika in på hennes blogg här >>>

Inga kommentarer: