Utställningsresultat

Valparna mår superbra. De ökar fint i vikt och Aska tar hand om dem på bästa sätt. De är nu 4 dagar och tycker mig se att de har vuxit en hel del sedan de föddes i tisdags. Idag har vi också haft "vår" Zigge på besök tillsammans med husse på lite dressyrträning.
Han är lättlärd och de gör framsteg tillsammans.

Glömde att skriva kritiken på Zigge när han blev BIM i Garpenberg. Här kommer den:

Typ, Utm. Maskulin hane, korrekt bett, utm huvud & uttryck. Mkt bra hals, utm överlinje, ngt kort skuldra & rak överarm, ngt framskjutet skulderparti. Utm. typ bakställ, mkt bra kropp & benstomme. Utm päls
& färg, harmoniska rörelser.

Glömde också berätta i all "valpiver" att Darling och jag (Jane) var till Norge förra lördagen och ställde ut på deras Gordonspecial i Ljordalen. Det var många hundar med, närmare 80 anmälda hundar! Det gick jättebra för oss och jag är supernöjd, fast vi blev "snuvade" på Certet med en 2;a placering i bruksklassen. (Delas ju bara ut ett cert och det till vinnaren) Men hon fick jättefin kritik och slutade med att få en 3:e placering i tikklassen! 1bkl, 2bkk, Ck, 3btkl, Domare var Svein Nordang. Bir blev Klettkovens Karikatur och Bim blev
Imingens Jz Modesty Blaise - Grattis till er:-

Etiketter: utställning

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter