tisdag 30 juni 2009

Varmt

Härliga sommarvärme! Men hundarna tycker det är för varmt, de gör inte många knop i hettan. Aska tycker nog det är lite jobbigt som är stor och tjock. Förresten så är det idag bara 7 dagar till beräknad nedkomst! Men det kan ju hända att de kommer några dagar före.... Har i alla fall gjort iordning valplådan och tillhörande ting som jag behöver för valpningen, så nu är vi beredda på de små:-

Darling tycker också det är jobbigt, hon vilar också mest hela tiden. Men nu har vi börjat simträningen och det älskar hon. Skall ta med mig kameran ikväll så får vi se om jag kan ta några roliga bilder. Tog med den igår, men batteriet var ju slut... som vanligt.


Nej, nu måste jag kila vidare! Lunchen är slut och jag måste jobba!
Bild: Busiga Darling efter simturen igår:-

Inga kommentarer: