torsdag 4 juni 2009

Trött

Är trött som bara 17, det har gått i ett hela veckan och nu sitter jag och väntar på att kopieringsmaskinen skall göra sitt så jag kan häfta ihop lite kataloger inför utställningen. Allt tar sådan tid så jag får väl vara glad om jag är klar före 23 ikväll :(

Men jag är inte bara trött, är glad också för Darling sköter sin apport super. Det har varit ett intensivt tränande med fåglarna här en tid men nu snart så kan vi ta det lite lugnare för snart skall apportbeviset vara i hamn (hoppas jag).

Hur ligger det då till med Aska, undrar ni säkert? Ja, jag har mina aningar att det har gått bra denna gång. Men jag tar inte ut något i förskott för jag vet hur det kan bli, det har ju liksom hänt förut och då blir man ju så himla besviken. Så jag lugnar mig och talar om när jag vet säkert. Det är bäst både för mig och för er som längtar efter valp.

I morgon förmiddag far jag till Orsa så det kommer nog inte bli så mycket bloggande.. Men lite SMS -Bloggande kan det nog bli :) Ha det så bra!

1 kommentar:

Sandra sa...

Hejsan!
Kikar in å ser att min mamma å pappa har precis samma hund som du har.. Dom har hämtat den från Norge.. Själv bor vi i Finland.. De e en otroligt fin hund:-)