onsdag 10 juni 2009

Tråkig dá men ja ä glá

Regn, regn, regn.. tråkigt som 17. Hundarna blir blöta och drar in grus och gräsmattan växer så man nästan hinner se det med blotta ögat. MEN jag ä glá ändå, för just nu tycker jag att livet leker och saker och ting går som jag vill.. DET är jag inte van med:)

Är så glad över att Aska har små bäbisar i magen, som vi har längtat och väntat. Det skall bli så himla roligt med valpar. Och denna valpkull kommer få mycket uppmärksamhet för vi kommer vara hemma i 8 veckor! Först har Jocke semester och jag kommer att vara ledig de 4 sista veckorna - kan det bli annat än perfekt planerat!?

Var också och red i går och det gick så himla bra. Fick rida igen min lektion som jag missade förra veckan pga. att jag inte kunde rida för ryggen så nu fick jag rida dubbellektion med 2 olika hästar. En utav dem kunde jag ta med mig hem direkt. En ganska stor vallack på 14 år som var ganska känslig, men sååå härlig att rida. Underbar tölt... I´m in loooove. Och nu är tyvärr ridskolan slut för denna gång och jag är erbjuden en plats till hösten, men jag måste få fundera för det kostar en slant och så skall tiden räcka till.. det är ju jaktsäsong!

Vi får se hur jag gör...

Inga kommentarer: