lördag 13 juni 2009

Tack för tummarna!

Viken dag!! Tack för att ni höll tummarna för oss idag! I regn (än en gång) lyckades Darling erövra sitt 3:e raka CERT! hon blev också BIR och BIS 2 ! Glavaris B Mr Zigge (B-kull) ställdes också ut och han blev BIM med 1 Ökl Ck! Tack Marica för hjälpen!!! Domare för dagen var Sofia sollenberg.
Efter utställningen så har MFK sitt årliga apportmästerskap där BIW (Best in Weekend) utses. Vi hade bra startpoäng då utställningsresultatet räknas ihop med apporten, men tyvärr var det som jag befarade att Darling inte riktigt är mogen för uppgiften att vara med på apportmästerskapet, hon bara markerade fåglarna men ville inte ta dem med sig. Däremot så var Aska med och hon apporterade med glädje, startade sist ut i startfältet och hämtade de 4 sliskiga blöta fåglarna till en stolt husse! Hon slutade 2:a!! Första platsen gick till IRSK Den Röde Jägaren Alaya & Markku Mikkola (som även tog sitt 2:a CERT - STORT GRATTIS TILL ER:- BIW blev IRSK Rastorps Tyra

Här kommer det lite bilder.. än en gång i regn...


Glavaris B Mr Zigge 1 Ökl, Ck, 1 kkl, BIM Äg: Lars - Göran Olsson, Borlänge


BIR: Z.Darling & BIM: Glavaris B Mr Zigge (Aska + Finnvola´s Frost)

(Ej slutgiltigt resultat)


BIS: 1 PT: Viijägarens Boira Äg: Jenny Bodell, Enköping BIS: 2 GS Z. Darling!
BIS: 3 IRSK: Rastorps Tyra BIS: 4 IRVST På-Tå Beata-Kajsa BIS: ESH TrulsAskas fina Diplom för sin insats i KM-Apportering!Vår tappra tjej som var ute med oss hela dagen i regn utan att klaga en enda gång!
Meja hade roligt med grodor, sniglar och vattenpölar:-


Nu tänker jag inte uppdatera mer för idag för nu skall jag ta mig en till öl! - SKÅL

1 kommentar:

Anonym sa...

Stort grattis till er!! Jätteroligt att ni har sånt flyt just nu : )

Tellus är väldigt stolt över syrran sin som blev BIW ; )

Kram
Michelle