måndag 29 juni 2009

T-bax!

En supernice helg är till ända och jag är trött, nöjd och lite fattigare efter en helg i Göteborg. Vi har lekt av oss på Liseberg på fredagen -skitskoj, skulle lätt kunna tillbringa många timmar i dessa åkattraktioner. Vi har varit på sta´n och shoppat, oj oj oj viket utbud. Borlänge kan slänga sig i väggen:-

Såg en jättefin klänning som kostade 1.000:- men det tyckte jag var lite saftigt.. men i efterhand så skulle jag ha köpt den så jag slapp "tappa" mina 2 femhundringar på krogen!!!! Aja, nåväl det var ju någon som blev glad i alla fall:-

Det är trevligt att vara borta men ganska skönt att komma hem igen, att bo i en storstad är inget för mig men det är roligt att hälsa på. Var också jättenyfiken på Aska när jag varit borta i nästan 3 dagar och det var som jag befarade - hon är ännu tjockare nu! Så, spännande:- Men det är inte världens bästa "dräktighets väder", värmen gör att hundarna bara ligger och sover och de håller sig gärna inne. Så ikväll skall jag ta Darling och åka och simma lite, det tror jag blir uppskattat!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hojta till om ni vill ha sällskap på simturen. Jag har en badpojke hemma som tycker att det är alldeles för varmt ute...

Kram
Michelle