måndag 22 juni 2009

Spårlöst borta!

Städade fågelburen och ena holken igår där jag har mina duvor. Mitt vita par har fått två ungar som har hoppat ur boet så det var tvunget att städas. Men även fast jag hade två nya duvor i buren så tyckte jag att jag saknade en duva. Och nu har jag varit och tittat igen på morgonen och tyvärr så saknas min grå-bruna duva. Tråkigt, han var verkligen jättefin.

Men det blir väl lätt så att de råkar illa ut om de flyger fritt som de oftast gör. Även en utav mina andra duvor mådde inte bra igår heller, han låg på backen i buren och ville inte flytta på sig när jag kom och städade. Men han mådde i alla fall bättre idag, för när jag var ut för en stund sedan satt han uppe vid taket. Hoppas att han piggnar på sig.

Men här skiner äntligen solen - och jag skall jobba... suck.. Tänk att det alltid är så, när man är ledig jag då är det skitväder och när man skall jobba är det fint. Hoppas hoppas att det håller i sig till helgen:-)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: