tisdag 23 juni 2009

Nu börjar det hända saker!

Idag är det bara ca 14 dagar kvar till Askas små bäbisar beräknas komma. Tiden har gått så himla fort och jag tycker nyss att vi parade henne.

Men det har gått 7 veckor nu och hon har verkligen lagt på sig och börjar bli stor om magen! Kände också för första gången idag en liten valp som rörde sig därinne:)) Spännande, jag är såå nyfiken. Längtar efter att få snusa på de små..

Visst ser man att hon e lite tjock?

Seså ja, nu ser man bättre:))

Tog faktiskt fram valplådan från vinden idag och tvättade av den ute. Tänkte att jag skulle måla den innan jag tar in den så att den blir fin och fräsch. Det är ju snart 4 år sedan vår förra kull föddes och den har stått ute och blivit lite lortig.

Längtar...1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ser också fram emot att få gosa och busa med de små liven : )

Kram
Michelle