måndag 22 juni 2009

Konstigt

Har gått och grunnat på mina duvor idag eftersom en var borta och en var dålig. Tyvärr så hittade jag en utav dem död i buren när jag kom hem ifrån jobbet. Och duvan som var borta igår den satt bredvid och verkade ledsen över att kompisen har gått bort. Tråkigt är det i alla fall när något djur dör, speciellt de djur man har hand om.

Jag och Meja tog hand om duvan och begravde den lite fint inne i skogen. Meja tycker att allt som har med djur att göra är intressant och det bekommer inte henne om de lever eller är döda, hon är duktig tycker jag. - Nu är duvan med Åfelia, Yippie, Geisha och farmor mamma, sa Meja när vi var klara.

Duvan som dog har jag också haft längst så det kan hända att den var gammal, och hur gammal kan en duva bli, någon som vet? Jag har i alla fall ingen aning:-)

Inga kommentarer: