söndag 14 juni 2009

Kan någon nypa mig i armen!!

Kan inte fatta, Darling tog sitt 4:e raka CERT idag på SKK´s utställning i Avesta! Hon blev också BIM! Det är helt otroligt, jag är så stolt :) Och detta på bara tre veckor med 4 olika domare! Kan någon tala om för mig att detta är sant? BIR:et gick till Gråsjövalens Natcho och Marica Andersson, Falun - Grattis kompis! Jocke´s syster Kristina tog också ett CERT på sin Vorstehtik - Sååå roligt!


Darlings fina rosett och pryl - samling:-

Men idag har det inte varit något ute-väder precis, regnet har stått som spö´n i backen, det har blåst och varit skitkallt. Det har regnat hela tiden sedan vi for hemmifån i morse, vi var totalt genomblöta när vi åkte hem. Meja var också med, och till och med hon tyckte att det var lite jobbigt. Jag börjar undra om vi någonsin kommer att få sommar... Men det blir väl som vanligt.. alldeles för varmt och soligt lagomt till jakten börjar, det slår aldrig fel.

Weeeehooo

5 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!!!!!!!! Ni har verkligen fått in flytet! Och det är ni verkligen värda! Hoppas lyckan håller i sig till hösten:-)
Stora grattiskramar från oss i Småland
/Helena

Anonym sa...

Jättegrattis!! Det är så roligt att höra om framgångarna som fullkomligt öser in : ) Jag gläds verkligen med er!

Kram
Michelle

Jennifer sa...

Grattis verkligen! Vilken toppenhund med en toppenmatte, kan ju inte bli bättre! :)
Hoppas ni har det bra här hemma, här är flocken samlad och det känns underbart, helt otroligt! ses vid midsommar! pussar

Nina K sa...

Bara att lyfta på hatten igen. Otroligt kul för er med alla framgångarna!

Anonym sa...

Jättegrattis till era fina resultat på Aska och Darling! Skönt när allt bara flyter på! :-) Hoppas ni får en finfin midsommar! Hälsning från Isabelle