torsdag 25 juni 2009

"Häcken full"

Tiden går så fort, har inte hunnit att blogga idag men jag gör ett "litet" inlägg innan jag kryper till kojs. Har liksom haft "häcken full" med saker att göra. Jag åker ju till "Götet" i morgon, så jag har fixat och donat lite inför resan.

Vi tog också en cykeltur hela familjen ned till stan för att kika in årets Peace & Love festival som vi har här i Borlänge. Det är sååå mycket folk som patajar, röjer och har roligt. Kul att det händer något:))) Vi tog faktiskt en cykeltur förra året också och det har Meja talat om i flera dagar - Mamma, när skall vi åka till pese & love? , så söt hon ville inte hem kan jag säga... hm, undrar om festivalen finns kvar om 10 år?


Tror banne mig att det blir ett hotellrum med festivalpass nästa år! Men då räcker det med fredag & lördag, fler dagar orkar man nog inte...

Så gott folk, Peace & Love på er!!
Partaja lugnt!

Inga kommentarer: