måndag 15 juni 2009

Ett leende på läpparna:-

Vaknade med ett leende på läpparna idag:- Känslorna efter en rolig helg har satt sig i kroppen och man känner bara massor av glädje! Kan inte riktigt förstå att det har hänt, det känns nästan för bra för att vara sant! Men det är sant.. och nu skall vi för 17 gubbar ta och fixa första priset till Darling så att vi kan få vår första Champion! Det ni, vore inte fel.

Känns också sååå skönt att det händer lite positiva saker nu, det har varit så mycket dåligheter den senaste tiden och det tär på krafterna. Nej, fram för lite "Positivy Thinking" (som min gamla bildlärare sa en gång i tiden) allt blir ju så mycket trevligare när man är positiv och glad! -Weeeheee

Aska mår toppen, hon växer och frodas och är pigg som en lärka. Hon verkar trivas att vara tjock om magen:- Det skall bli så spännande med valpar igen, jag längtar som 17. Hur många tror jag att det blir? -Nja, vet inte men kanske runt 8-10 med tanke på att jag tycker hon har blivit tjock fort... men jag om jag skulle önska ett antal så vore 7-8 lagomt...spännande skall det i alla fall bli..

Nej, nu måste jag knyta mig... har setat alldeles för lääänge vid datorn....igen. Men jag har uppdaterat SGSK´s hemsida och det var lite pyssel denna gång..

LE MOT VÄRLDEN OCH DEN LER TILLBAKA MOT DIG :-)

Inga kommentarer: