En helg i regnets tecken

I lätt duggregn på lördag den 13/6 ställde vi ut Darling & Zigge (B-Kull) på MFK´s utställning där Sofia Sollenberg dömde. Det blev lyckat, och Darling fick sitt 3:e CERT, BIR och slutade som BIS 2:a! Även för Zigge gick det bra, han blev Bästa hane med 1 Ökl, 1 Ökk, Ck ochBIM! Extra roligt var det också att Zigges nya husse aldrig varit på utställning tidigare:- Kanske blir det fler?

Efter utställningen så hade MFK sitt årliga apportmästerskap. Darling ville inte riktigt apportera de fåglar som vi hade så det blev inget BIW (Best in weekend) för oss. Hon är ju inte riktigt klar än med apporten så jag hade inte så stora förhoppningar heller. Men däremot så var "tjock" Aska med och hon fixade fåglarna med bravur och slutade på en hedrande 2:a plats med husse!

Och idag 14/6 har vi varit ute i världens sämsta väder på SKK´s utställning i Avesta.
Det regnade mycket och blåste kallt som 17, man var inte så munter precis - Vart tog sommaren vägen? Men Darling muntrade upp oss efter att hon erövrat sitt 4:e raka CERT och blev BIM!!! Domare för dagen var Bo Wallin. Bir:et gick till Gråsjövalens Natcho "Nero" - Grattis Marica!

Så nu har Darling 4 x CERT med 4 olika domare på tre veckor, kan man vara något annat än stolt?

Etiketter: utställning

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter