SGSK´s Klubbhelg

Hela helgen har vi tillbringat i Orsa Grönklitt, där SGSK´s årliga träff ägt rum.
Vi har umgåtts med trevliga vänner, ätit supergod mat och druckit lite gott. Precis som man skall göra när man är barnledig! Meja hon fick vara hemma med Jockes bror och sina kusiner. Vi har också hunnit med ett trevligt men kallt besök i Björnparken.

Vid 17 tiden hade vi också planerat att göra apporttestet på Darling som hon klarade med bravur! Känns som om ytterligare ett mål har uppnåtts!

På kvällen anordnade vi KM i simulatorskytte. Alla fick chansen att träna innan tävlingen gick av stapeln. Man fick skjuta in sitt vapen, testa på tavla och sedan skjuta på olika fåglar. Ripa, fasaner och änder - Skitkul! Tävlingen sedan gick ut på att skjuta så många fåglar som möjligt på sina 20 skott. Vinnare blev: Thomas Sjööns på 8 träffar /13 skott, 2:a Jocke Hagströmockså på 8 träffar /14 Skott och 3:a Jag! Jane på 7 träffar 15 skott!

På söndagen var det dags för apportmästerskap och utställning. Vi hade anmält både Aska & Darling till apporten, men det gick inte så bra. Ingen av hundarna har någonsin apporterat fasan eller rapphöns så de blev nog ganska snopna när inte det låg några ripor där. Bättre gick det dock på utställningen. Darling tog sitt 2:a CERT och blev 3:a bästa tik av ca 28 tikar! Hon blev också Bästa Jaktmeriterade Gordonsetter - Kennel Girifjällets VP

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter