torsdag 28 maj 2009

Vem vinner???


Idag har jag fixat pokalen till segraren i vårt KM i simulatorskytte som kommer att ske i Orsa på fredagskvällen inför vår klubbhelg den är sååå fin! Så nu hoppas jag att ni har tränat därhemma?! Roligt skall det bli i alla fall, jag är laddad till max... fast tänker jag efter så borde jag också ta fram min Beretta och träna lite...
Tränar gör man alldeles för sällan, och sedan står man och svär för man inte träffar de förbannade fåglarna och undrar vad det är "för ett djävla fel på bössan?" Och så säger man varje år inför premiären att "nästa år skall jag tamejtusan träna"

Nåja, man kan inte hinna med allt, tid är en bristvara och man önskar ibland att dygnets timmar var fler. Och på tal om timmar så måste jag sätta mig med bokföringen en stund, så jag inte behöver sitta till natten:))

Ha en skön kväll:-

Inga kommentarer: