fredag 22 maj 2009

My Darling My Darling:-

Trots världens ryggont lyckades jag visa Darling på utställning i dag! Svenska Setterklubben hade utställning i Arboga. Vi hade inte speciellt tur med vädret för det öste nämligen ned hela dagen. Tråkigt när det regnar när man skall ställa ut, det är aldrig roligt. Hundarna blir blöta och ser ut som råttor... Men den tråkigheten försvann ganska så snart efter att jag var in med Darling i ringen. Domaren blev förtjust i min tjej och hon erövrade 1 Jkl, 1kkl, Cert och blev tillslut BIS 2:a!! Är så stolt över min tjej, hon var så duktig. Känns verkligen roligt att något går som man vill ibland:))

Min vän Marica var också med med sin Gråsjövalens Natcho "Nero" och det gick också bra, han fick också jättefin kritik och slutade med 1 CK & BIM. Tack Marica för en trevig dag:-
Tyvärr har jag inte uppgifter på de övriga placerade, tog inte något katalog...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt!!! Stort grattis till er! : )
Kram
Michelle och Tellus

Anonym sa...

ÅÅ Gud vad roligt,, skall själv på utställning i Flen på söndag,, får nog vara nöjd om det blir ett första pris.
Jätte grattis till er !!!!
Kramar Malin & Jitzy