tisdag 12 maj 2009

Lunch tider

Är hemma på lite lunch och skall snart ta en promenad med hundarna. Min nya kompis Pojk är med mig på jobbet på dagarna för att slippa vara hemma med brudarna. Vi brukar ta en långpromenad på sta´n, och det kan jag säga är väldigt roligt! Pojk är ju en hund som kanske inte är så van att se tåg som dundrar förbi, lastbilar som tutar och pyser, lycktstolpar överallt som man fastnar i, brunnar i gräsmattor, gamla människor med rullatorer, för att nämna några saker. Vi tog också en tur förbi parken vid mitt jobb och kikade på fontänen:-


Blir det bra såhär?

Har en annan grej att se fram emot! Jag skall på ridskola! i kväll:- Skall bli skitkul, har anmält mig till en "sommar ridskola" i Rättvik hos Susanne Brännemo. Vi kommer rida 1 gång i veckan i 5 veckor. Känner verkligen att jag vill lära mig rida islänning ordentligt och då måste man ju gå kurs! Ser också fram emot sommarkursen i höst som jag också har anmält mig till. Då kommer det bli en helhelg med övernattning, mycket ridning och god mat i glada vänners lag. Skönt att också göra något annat än att bara hålla på med hundarna. Livet består ju av mycket roligt och varför inte göra fler saker då när man kan och har möjlighet?

2 kommentarer:

☆Soya☆ sa...

Hej.
Va kul med ridningen. Saknar hästar ibland jag med :)

☆Soya☆ sa...

Hihi, så du skriver till Centralen du :p (radio Dalarna)