onsdag 6 maj 2009

Love

Här har det gått i ett hela dagen. Har haft mycket på trimmet idag och hundarna har avlöst varandra, först ut hade jag en liten hund som skulle toppklippas, efter det en gammal tjej (15år) som också skulle toppklippas, en Jack Russel, och till sist en dvärgpudel som önskade en kort frisyr. Och däremellan har jag sett till att tjejerna och grabben har haft det bra. Det blir ju lite pyssel när man skall turas om att ha dem i hundgården och inne. Och eftersom Darling löper vill man ju inte riskera att det skulle bli en tjuvparning! Det skulle INTE vara roligt. Hon får gott och väl vänta på sin kavaljer som blir om ett år eller så:-

Har de inte äktenskapstycke så säg?

4 kommentarer:

Anonym sa...

hej...
råkade hamna på din sida av en slump. Men jag såg att du ska söka till polishögskolan!! Jag med :)
Hur går det för dig, sökte du nu i feb-mars??
Nyfiken.
ha det fint.

Anonym sa...

Absolut!! Kan inte bli annat än succé : )

Kram
Michelle

Jane Hagström sa...

HEJ du anonyma!

Tyvärr så fixade inte jag skrivningen.. hade tre fel för mycket, men jag kommer att prova igen så får vi hoppas att det går vägen. Du kan ju alltid läsa mina äldre inlägg i bloggen så vet du mer:)) Hur har det gått för dig?

Anonym sa...

Okej, tråkigt för dig.
Jag sökte redan förra hösten, och blev kallad till fystester i januri i år. MEN min kommun ville inte låta mig läsa historian så det blev strul med det.. så jag var tvungen att tacka nej till fysen då. SV-provet och samtalet klarade jag ju bra, så det behöver jag inte göra om igen. Denna vecka blir jag klar med hirstoria kursen äntligen, och jag hoppas jag blir kallad till fystesterna nu i sommar! Jag är taggad till tusen :D Hälsningar Lizette