lördag 23 maj 2009

Inte roligt

Jag har så dj * la ont i ryggen! Shit vad tråkigt. Hade tänkt vara flitig i helgen och träna apporten med Darling och spackla källaren.. men det blir ingenting av det hela. Trivs bäst just nu att bara sitta på en stol med rak rygg eller liggandes i soffan. Men hur roligt är det på en skala 1-10?

Vill verkligen att det skall gå över, har inte tid att vara dålig.. och på onsdag har jag 5 kunder inbokade!! Vad göra med dem om jag har ryggskott??? Har liksom inte så mycket tid att spela på. Hoppas, hoppas att det ger med sig...

Nej, nu har jag surat ett tag och skall gå och göra iordning mig för vi skall iväg en sväng.

Tjing!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vad tråkigt att du har ont i ryggen. Eftersom du inte verkar bättre i dag heller kanske du ska ringa kiropraktorn eller ryggakuten i morgon. Jag tror dock att du åfr tid snabbare hos Hanna Brus. Jag hoppas att du snabbt kryar på dig!

Kram
Michelle

Kristina Lantz sa...

Hej Jane! Fick tips om din blogg av dottern Sara. Läser att du har ont i ryggen. Kan rekomendera Arne Karlsson på Ryggakuten. Offra en timme på det och du blir okej ganska snabbt.Han håller till på Borganäsvägen
Kram Kristina

Jane Hagström sa...

Tack snälla för era rekommendationer!
Jag lovar att jag skall rina imorgon och boka tid!