torsdag 7 maj 2009

Har provat något nytt idag!

Idag har jag provat en spikmatta för första gången och jag kan säga att det faktiskt var skönt?! Ja, det är sant. Det gjorde i och för sig lite ont att lägga sig först men sedan var det inga som helst problem. Man blir varm i kroppen och cirkulationen kommer igång, en sådan skall jag önska mig! Kan ju vara bra att få lite cirkulation i mina "data" axlar:))

Annars har det varit jobb som vanligt för mig idag, har varit på mitt lager och packat paket som skall till terapeuter. Inget spännande har hänt förutom att jag hade sällskap idag av självaste pojk:- Det är bättre för honom att få vara med mig på jobbet för att slippa de två pilska brudarna som anfaller så fort de får möjlighet, det blir lugnast så.

Har också hunnit med en shoppingrunda på köpcentrat efter jobbet. Känns faktiskt som ett måste att uppdatera garderoben nu till sommaren. Hittade två sommartröjor, ett par byxor, ett linne och två par leggings till Meja. Skönt att skämma bort sig själv ibland:-

Bilden är hämtad från www.vattumannen.se

2 kommentarer:

Jennifer sa...

har du varit uppe med tuppen du eller? =) Värst vad du har hunnit med grejjer, vi har nyss vaknat! Jag & tex är lediga idag för ja ska jobba helg =)

Jeanette sa...

Spikmatta är faktiskt jätte skönt! Jag trodde absolut inte att det skulle vara det