söndag 3 maj 2009

Glest med uppdatering

Nu var det galet glest mellan mina uppdateringar...men tiden räcker liksom inte till jämt. Och så är det väl inte prio no 1 att uppdatera bloggen. I fredags kom min syster och hennes kille, Taygun till oss på kvällen. Vi hade en "liten" fest här hemma som resulterade i att man inte var så kaxig på lördagsmorgonen... speciellt inte för min andra hälft.
Tyckte lite synd om honom faktiskt när jobbet väntade vid 14 tiden:)) Men det är ju inte alltid man har möjlighet att få lön för en bakfylla! Så klart är det självförvållat. Att bara sitta ned en hel kväll och bara dricka goda drinkar och Jäger, kan ju vem som helst att bli lite rund om fötterna:)) Men vi hade trevligt och fick ljuga en stund tillsammans. Jockes favvo ord i två dagar har nu varit "Jag skall aldrig dricka mer" Hm, undrar hur länge det håller...

Syrran
och Taygun bjöd mig på en ride i deras nya Volvo C70, och efter den resan har jag bestämt att jag skall behålla mitt långa hår så det går lätt att sätta upp! Testade att släppa ut håret och det var inte att rekommendera.. tovor, tovor, och åter tovor... Ja, se själva så förstår nu hur det blir.
Snyggt va?


Fin syster i fin bil:)) Love U

1 kommentar:

☆Soya☆ sa...

Vilken härlig bild på dig!