måndag 11 maj 2009

Fullt upp

Här går det i ett mest hela tiden så jag har inte hunnit uppdatera bloggen. I söndags så gjorde vi något som jag har funderat på länge länge men inte orkat tagit tag i. Vi rensade ut en vindsgarderob med prylar som har legat där sedan jag och Jocke flyttade in i huset!!!

Ganska så länge med andra ord. Fattar inte varför man spar på en massa skitsaker som man aldrig ens har saknat. Skönt var det i alla fall och få 4 lådor i kammaren istället för 12 som bara står där till ingen nytta. Meja var också med och kikade i lådorna, det fanns ju en del spännande ting för en 4.5 åring.

Hur har det gått med parningen då?

Aska är färdigparad och det har gått bra. Så nu får vi hoppas att det tar sig denna gång, hoppas hoppas, vill så gärna ha små valpar igen.... Pojk har i alla fall övergett Aska och redan riktat in sig på näsa tjej, nämligen Darling som är i värsta höglöpet. Tänkte ta en promenad med dem tillsammans i morse men jag kan säga att det blev lite jobbigt åt mina armar!! Även fast Pojk är snäll och otroligt hörsam så tar ju lustarna över om damen kommer FÖR nära och sveper förbi:))

Nej, nu måste jag kila i säng. Är trött i ögat efter att ha setat vid datorn ett tag nu. Har uppdaterat SGSK´s sida, och det är lite pyssel vill jag lova.. det trillar in uppdateringar hela tiden men blir liksom inte klar någon gång.

Kram och god natt på er alla!

Inga kommentarer: