onsdag 27 maj 2009

Datordag

Äntligen lite tid för bloggen. Har varit hemma idag och pysslat med datorn i massor. Avbokade mina hundar så jag kunde få en till vilodag för min rygg. Så idag har jag pysslat med alla anmälningar som har kommit in till vår utställning vi skall ha i Orsa den 7 juni. Det har skramlat till i burken och anmälningarna bara rasslar in! Skit skoj! Fortsätt så, ni har två dagar till på er:)) Se SGSK`s hs här

Annars har jag inte gjort så mycket mer än det vanliga, tog faktiskt en promenad med mina supertända hundar för första gången sedan min rygg blev ond och det gick bra. Så skönt att vara bättre. Kiropraktorn gjorde nog sitt:-

Men jag kan inte fatta vad all energi kommer ifrån?! Idag var det nästan som om de skulle explodera om jag sa BU! Tre tickande bomber på promenad. Hm, men det är klart, det blir ju lätt så när det är viloperiod. Försöker dock träna dem med lite cykel ett par dagar i veckan och lite släpp på fälten däremellan. Man måste ju själv vila mellan säsongerna:)

Jocke har också testat kameran med nya objektivet idag, och ja han lyckades fånga en av våra duvor:-

Inga kommentarer: