tisdag 26 maj 2009

Bättre och bättre dag för dag

Äntligen börjar jag känna ett slut på min onda rygg. Har varit till kiropraktorn i dag och han grejade med mig på ett superbra sätt. Känns faktiskt mycket bättre, så nu får vi hoppas att det blir bra inom kort. Har i alla fall avbokat mina hundar i morgon så jag får en extra vilodag, det kan jag behöva.

Har också tränat apporten med Darling och det går super! Känner att jag måste ta modet att ringa för att boka tid till apporttestet snart, men jag är lite feg.. vill inte misslyckas. För jag skall veta att hon klarar det, annars får det vara.

Tog i alla fall med mig hundarna och åkte till en "ny" skog för att träna apporten i en annan miljö. Känner att jag inte bara kan träna hemma, det behövs miljöombyte för att man skall veta att apporten sitter och sedan kan jag ju inte stå med startpistolen och skjuta hemma bland husen eller i motionsspåret, hur skulle det se ut? Alla tre fick apportera lite och sedan leka loss lite på fältet, och det var populärt kan jag säga:)

Har också (äntligen) skaffat mig ett nytt objektiv till kameran. Ett Nikon 70 - 300 så nu ni kan jag fota ännu mer:- (Tack älskling för bidraget! )Testade lite idag, men ljuset var inte det bästa. Bjuder på några bilder i alla fall.

Aska visar sin fina tunga:))

Nåja, lite bättre blev det utan tunga.

Aska sträcker på sig lite...

Och apporterar fint till matte


Darling ser också lycklig ut:))

Darling apporterar

Full fart, skall det vara!

Pojk kan också apportera fint:)
Ja, han heter Dollar men i min blogg kallar jag honom Pojk!

Nämen?! Hur blev det nu då?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Säg som det är, du hann inte med på sista bilden : ) Vi måste ta en tur ut tillsammans med hundarna nån dag så kanske du kan fota lite actionbilder på min röda skönhet? Sen avslutar vi med pizza, eller? ; )
Kram
Michele

Jane Hagström sa...

Ha ha, du e gó du Michelle! Klart jag hade planerat att bilden skulle bli så!! *ler*

Klart vi kan träffas och fota lite.. tala lite och sist men inte minst -käka pizza!